ZAŠTO BIRATI NIKA ONLINE OBUKE?

Ne pomijerajući se iz udobnosti i bezbjednosti svog toplog doma i od svog računara učestvujte u NIKA online obukama koje Vam pružaju mogućnost da pohađate odlično osmišljene programe sa potpuno istim rezultatima kao da ste u našem prostoru.

Certifikati koji će Vam biti dostavljeni na kućnu adresu nakon završene obuke, učiniće Vas ponosnim na vlastiti rezultat, ali i na korisno utrošeno vrijeme.

Šta Vam omogućavaju naše online obuke?

  • Prisutnost obuci i treninzima sa bilo kojeg mjesta

Udaljenost vašeg mjesta stanovanja od grada u kojem se vrši obuka više nije problem.

Vrlo često Vam se dopada program neke obuke i rado biste ga pohađali, ali se obuka održava u drugom gradu ili ti lokacija iz nekih razloga ne odgovara.

NIKA edukativni centar Vm pruža mogućnost da željenu obuku pratite iz udobnosti svoga doma ili sa bilo kojeg drugog mjesta.

  • Ušteda troškova prevoza i vremena

Online obuka Vam omogućava smanjenje  troškova vezanih za putovanje od Vašeg mjesta stanovanja do mjesta održavanjea obuke,može biti  značajna ušteda za Vas. Takođe, nema nepotrebnog trošenja vremena na putovanje do lokacije na kojoj se održava obuka. Vrijeme koristite efikasno, smanjujete umor i stres vezan za gužve u saobraćaju, a ušteđeno vrijeme trošite za uživanje u drugim aktivnostima sa porodicom ili dragim ljudima.

  • Visoka fleksibilnost pri usklađivanju termina i prilagođavanje Vašim obavezama

Kod online obuka mnogo je lakše uskladiti termine obuka. Obaveze na radnom mjestu, porodične i drugih obaveza vrlo često su razlog zbog kojeg ne možete prisustvovati terminima obuka koje želite pohađati. Online obuke nude veću fleksibilnost u usklađivanju  termina obuke koje su prilagođene Vašim obavezama. Mnogim materijalima i dijelovima obuke možete pristupiti i naknadno, ukoliko u dogovorenom terminu niste u prilici da prisustvujete obuci.

  • Jednostavne aplikacije za realizaciju obuke koje može da koristi svako od Vas

Nije potrebno da imate veliko informatičko znanje kakob iste se uključili u naše online obuke. Uz detaljna upuststva i smjernice naših posvećenih edukatora, vrlo lako i jednostavno ćete se uključiti u Nika online obuke i uživati učeći sa nama.

  • Odlični programi prilagođeni online nastavi i postizanju vrhunskih rezultata

Mnoštvo korisnih tekstova, savjeta, vježbi i radionica u cilju bržeg i kvalitetnijeg savladavanja programa obuke i dostizanja postavljenih ciljeva su karakteristični za NIKA online obuke.Imaćete osjećaj da ste u realnom prostoru za učenje i uživati u rezzultatima svoga učenja.

  • Bolja koncentracija i optimalno korišćenje vrremena

Ponekad su treninzi i obuke vrlo intenzivni i traju po nekoliko sati,što zahtijeva veliku koncentraciju kako biste sve ispratili na najbolji način. NIKA online obuke su organizovane tako da traju optimalno, onoliko dugo koliko je koncentacija polaznika na optimalnom nivou. Pojedinim sadržajima, video klipovima i sl. možete pristupiti u vrijeme kada kada Vam je koncentracija bolja, poslije predaha ili kada Vama to odgovara.

  • Možete da postavljate neograaničen broj pitanja i dobijete objašnjenje za svako

Online obuka Vam pruža opciju da dobijete odgovore na sva Vaša pitanje ne čekajući sljedeći termin obuke. Naši edukatori će Vam u svakom momentu biti dostupni i odgovoriti na sva Vaša pitanja i nejasnoće.

Kako izgleda nastava?

Predavanja slušate, gledate, čitate, učestvujete u interaktivnim aplikacijama i imate kontakt sa edukatorom preko interneta.

U toku same obuke sve možete pitati, probati, praktično uvježbati, korigovati. Predavanja su opipljiva kao da ste u našem prostoru ili čak i bolje. Sigurni smo da ćemo zajedno uživati ukoliko se pridružite nekoj od NIKA online obuka.

Koji su dodatni benefiti?

  • Tokom mjeseca aprila vrijede popusti od 10% na sve naše online obuke.
  • Ukoliko se dva polaznika prijave na istu obuku zajedno tokom mjeseca maja, svaki od Vas ostvaruje pravo na popust  od 20% .
  • Sve obuke možete platiti u dvije rate.

         Na kraju obuke dobijate CERTIFIKAT.

EXCEL OBUKA
MICROSOFT OFFICE – osnovni paket Windows, Word, Excel, Internet
OBUKA – ADOBE ILLUSTRATOR
OBUKA ZA PREDUZETNIŠTVO – Kako da pokrenete i vodite vlastiti biznis?
OBUKA ZA POSLOVNOG SEKRETARA
ŠKOLA ŠMINKANJA