Edukativno – razvojni centar NIKA Banjaluka

Edukativno – razvojni centar NIKA

Edukativno – razvojni centar NIKA Banjaluka je nastao s ciljem pružanja podrške cjeloživotnom učenju te  razvoju ličnosti pojedinca u različitim životnim fazama, od ranog predškolskog, školskog uzrasta do mladalačkog i zrelog doba.

Shodno tome program koje centar nudi  polaznicima obuhvata širok dijapazon edukacija, radionica i obuka iz različitih oblasti psihologije i podrške razvoju djece, podrške roditeljstvu i porodici, razvoju profesionalnih segmenata ličnosti, stručnog i profesionalnog usavršavanja u domenu informacionih tehnologija, stranih jezika,njege i ljepote kao i različitih poslovnih vještina.

Naši treninzi i edukacije  su usmjereni na prepoznavanje i ostvarivanje punog potencijala svakog polaznika u okviru biranog programa.

Edukativno – razvojni centar NIKA – osnovni principi

Jedan od osnovnih principa, koji sa ponosom ističemo, je individualni pristup svakom polazniku. Osluškujemo i prepoznajemo potrebe naših polaznika i nastojimo da svaki segment rada prilagodimo tome. Njegujemo osjećaj uzajamnog povjerenja  pružajući  mogućnost boravka i učenja u sredini koja je partnerska i podržavajuća.

Korisna znanja i vještine doprinijeće  ličnom i profesionalnom razvoju  te  povećati ukupan kvalitet života polaznika koji se opredijele za neki od naših programa.

U opuštenoj atmosferi i ugodnom ambijentu prijatno će se osjećati svi naši polaznici:

  • djeca svih uzrasta u podržavajućim psihološkim i zanimljivim edukativno – kreativnim radionicama;
  • njihovi roditelji u korisnim radionicama, opuštenim razgovorima uz mnoštvo primjera, analizu slučajeva i razmjenu iskustava;
  • mladi ali i stariji polaznici zainteresovani za učenje stranih jezika u različitim programima prilagođenim potrebama i željenom tempu učenja svakog polaznika;
  • svi oni zaljubljenici u oblast njege i ljepote lica i tijela u okviru širokog dijapazona obuka i kurseva u okviru naše škole njege i ljepote;
  • svi oni koji žele da steknu ili upotpune svoja znanja i vještine u našem biznis programu u okviru kojeg nudimo praktične i korisne obuke uz izuzetno kvalitetno i stručno vođenje eminentnih predavača;
  • polaznici zainteresovani za programe  koji su prilagođeni potrebama privrede i omogućavaju lakše snalaženje u dinamičnom svijetu promjena.

Učenje se vrši uz pomoć praktičnih primjera,praktičnih vježbi, problem zadataka, igranja uloga, radionica  i odgovarajuće stručne literature i materijala, koja će polaznicima  biti korisna i dugo nakon završetka obuke.

Polaznici su aktivni učesnici u radu, te je učenje lako i zabavno, a rezultati trajni i praktično primjenljivi.

Svi naši predavači su visokokvalifikovani stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom.

Po završetku obuka, polaznici dobijaju odgovarajući certifikat o uspješno stečenom znanju.

Vizija Edukativno – razvojnog centra ,,NIKA”

Prateći  stalne promjene  savremenog doba  podsticati razvoj zdrave, samosvjesne ličnosti već od ranog životnog uzrasta, razvoj ličnosti spremne na cjeloživotno učenje,  promjene perspektive, lični i profesionalni rast  što doprinosi rastu i razvoju društvene zajednice u cjelini.

Misija Edukativno – razvojnog centra ,,NIKA”

Svojom ponudom raznovrsnih, aktuelnih i kvalitetnih edukacija i programa prilagođenih savremenim životnim tokovima doprinijeti osnaženju ličnih i profesionalnih kompetencija te poboljšanju kvaliteta života naših klijenata na ličnom i profesionalnom nivou.

Posjetite nas, nalazimo se u ulici despota Stefana Lazarevića bb, Banja Luka, u objektu u okviru kog se nalazi i Univerzitet PIM i Srednjoškolski centar Ljubiša Mladenović.

DOBRO DOŠLI!