EXCEL ONLINE OBUKA


Zakoračite u svijet NIKA online informatičkih obuka i kurseva koji Vam daju mogućnost da iz udobnosti Vašeg doma ili bilo kojeg mjesta koje odaberete pratite naš posebno osmišljen program EXCEL obuke i postanete vlasnik certifikata.

Nije Vam potrebno predznanje za ovu obuku! Sve što trebate je računar, malo vremena, želja za učenjem i usavršavanjem i uspjeh je tu. Iskusan i stručan  edukator će Vas veoma brzo i lako uvesti u svijet Excela i pomoći Vam da na najbolji način koristite vrijeme koje imate, uživate u procesu učenja  i postignutim rezultatima i steknete praktične vještine na koje ćete biti ponosni.

PROGRAM OBUKE:

 1. Excel-a:

Čuvanje i otvaranje fajlova, navigacija, unos i izmjene podataka, premještanje ćelija, automatsko popunjavanje i liste, operacija nad ćelijama, redovima i kolonama.

 • Formatiranje:
  Formatiranje ćelija, kolona, redova i radnih lista.
 • Rad sa formulama:
  Unos formula, ispunjavanje formula, SUM, AVERAGE, MIN, MAX, COUNT, alati za rad sa formulama.
 • Rad sa formulama:

           IF, SUMIF

 • Grafikoni:
  Stubični grafikoni, pitasti grafikoni, formatiranje grafikona, štampanje, Print Preview, podnožje, zaglavlje, povezivanje radnih strana, integrisanje Excel-a sa drugim programima.

KOME JE PROGRAM NAMIJENJEN:

Svim zainteresovanim kandidatima, bez obzira na starosnu dob i predznanje,  koji žele da steknu novo ili unaprijede svoje postojeće znanja za rad u EXCEL – u  i obogate svoj CV još jednim značajnim certifikatom potrebnim za apliciranje na bilo koji posao.

TRAJANJE PROGRAMA:

Program traje 12 online časova, u terminima po dogovoru sa polaznicima.

CERTIFIKAT

Nakon obuke polaznici dobijaju certifikat o završenoj obuci za rad u EXCEL-u.

KAKO IZGLEDA NASTAVA?

Predavanja slušate, gledate, čitate, učestvujete u interaktivnim aplikacijama, praktičnim vježbama i imate kontakt sa edukatorom preko interneta.

U toku same obuke sve možete pitati, probati, praktično uvježbati, korigovati. Predavanja su opipljiva kao da ste u našem prostoru ili čak i bolje. Sigurni smo da ćemo zajedno  uživati ukoliko se pridružite Excel NIKA online obuci.

KOJI SU DODATNI BENEFITI?

 • Redovna cijena kursa iznosi 150 KM.
 • Tokom mjeseca maja vrijede popusti od 10% na našu Excel online obuku (samo 135 KM).
 • Ukoliko se dva polaznika prijave na obuku zajedno tokom mjeseca aprila, svaki od Vas ostvaruje pravo na popust  od 20%  (samo 120 KM).
 • Obuku možete platiti u dvije rate.

Prijavu možete poslati preko sledećeg formulara.